Waarom Fietsreclame

Waarom Fietsreclame altijd een goed idee is?fietsreclame

Met fietsreclame krijgt uw bedrijf veel aandacht en u kunt voor het grootste gedeelte zelf de te bereiken doelgroep bepalen. Afhankelijk van de mensen die gaan fietsen op uw reclamefiets zal uw fietsreclame in hun omgeving te zien zijn. Een reclamefiets die in gebruik is door studenten zal op andere plekken zichtbaar zijn dan een reclamefiets die u aan uw managers aanbiedt.

Fietsreclame is een voordelige en flexibel alternatief voor de gebruikelijke dure reclame-uitingen. U kunt de reclamefiets ook zelf stallen op drukbezochte plaatsen en op het eind van de dag weer ophalen. Een slimme manier van (fiets)reclame maken.

Hieronder tonen wij enkele vragen die wij vaak ontvangen over fietsreclame.

 • Wat is fietsreclame eigenlijk?
  Fietsreclame is simpelweg een fiets waar u als bedrijf uw logo en huisstijl op toont. Fietsreclame kan uitgevoerd worden door een fiets te plaatsen voor uw winkel of op een andere drukbezochte plaats. Ook kan een reclamefiets het vervoersmiddel van u of uw medewerkers zijn. Op de laatste manier is uw fietsreclame natuurlijk door de hele regio te zien.
 • Waar mag ik een reclamefiets stallen?
  In principe mag u een reclamefiets overal neerzetten waar u een gewone fiets ook mag stallen. Laat de fiets nooit permanent staan, aangezien het dan gezien zal worden als een permanent reclamebord. Daar heeft u een vergunning voor nodig. Vanzelfsprekend kunt u de reclamefiets ook voor de deur van uw winkel stallen of in uw kantoor ruimte plaatsen als eye-catcher.
  Wilt u uw fietsreclame toch voor een langere tijd ergens laten staan. Check dan altijd even de regelgeving in uw gemeente om problemen te voorkomen.
 • Wat als mijn reclamefiets gestolen wordt?
  Over het algemeen worden reclamefietsen, door hun opvallende uiterlijk, niet snel gestolen. Toch is het aan te raden om uw reclamefiets te verzekeren tegen diefstal. Voordat u de fiets ergens plaatst, altijd het framenummer van uw fiets te noteren. Mocht uw reclamefiets gestolen worden, dan heeft u dit framenummer nodig om aangifte te doen. Vanzelfsprekend raden wij u aan om uw reclamefiets goed op slot te zetten aan een vast onderdeel in het straatbeeld.
 • Wat is het minimum aantal om een reclamefiets op maat te bestellen?
  Wij kunnen u al vanaf 10 stuks in originele en op maat gemaakte fietsreclame voorzien. Vanzelfsprekend, hoe hoger het aantal, hoe voordeliger de reclamefiets. Als onderdeel van Matrabike, de grootste fietsenwinkel van de Benelux, hebben wij zeer sterke relaties met onze fabrikanten.
 • Wat is de prijs van een reclamefiets?
  Als onderdeel van Matrabike verkopen wij zo’n 20.000 fietsen per jaar. Dit zorgt voor een enorm volumevoordeel waar u als klant gebruik van kunt maken. Vanzelfsprekend is de prijs afhankelijk van uw wensen en de aantallen. Wel durven wij met zekerheid te stellen dat wij de goedkoopste partner zijn voor en leveren van uw fietsreclame.
 • Hoe ontvang ik de reclamefietsen?
  Wij leveren uw reclamefietsen door heel Nederland aan de deur af. De fiets is verpakt in een kartonnen doos/hoes waarna u zelf het stuur rechtzet en de trappers monteert. Dit is een kleinigheidje. Vanzelfsprekend kunnen wij uw reclamefiets ook volledig gemonteerd bezorgen. Deze zaken spreekt u af in overeenstemming met onze accountmanagers.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

fietsreclame